Nye hjemmebesøk

Benedictes og hennes sønn Marcus gikk på fire nye hjemmebesøk i dag sammen med Diomedes.

Vi dro til en 17 år gammel gutt med alvorlig epilepsi som vi ga med medisinering i ett år og en avtale med en spesialist.

Vi møtte også to unge menn, en med en alvorlig nyresykdom og en med en alvorlig tarmsykdom. Begge fikk medisinering i ett år, og for sistnevnte betyr dette at han sannsynligvis vil kunne gå tilbake til arbeidet. For en 30 år gammel mann betyr dette nesten alt.

Sist, møtte vi en nydelig mann med diabetes som har mistet flere tær og synet til diabetes. Vi ga han ham medisiner for ett år og en avtale med en optiker for å gi ham briller som kan gi ham litt syn tilbake – han var ubeskrivelig glad og vi er spent på å høre hvordan det går hos optikeren. Vi holder dere oppdatert!

Takk igjen så mye for støtten dere gir, vi ville ikke kunne gjøre dette uten det ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *