Støtter barn med skolemateriell

Utdanning og helse går hånd i hånd – og vi synes det er viktig å også ha dette fokuset i vårt arbeid.

I Den dominikanske republikk deltar de rikere barna i private skoler, mens offentlige skoler er åpne for alle. Utfordringen for de fattigste er at de ikke har råd til skoleutstyr og uniformer – og uten dette kan de ikke gå på skole. I år har myndighetene besluttet at de støtter barna med noe utstyr og uniform – men utstyret er av dårlig kvalitet – og for mange barn – dette er alt de får.

Vi tilbyr derfor mer enn 100 barn med blyanter, blyant, viskelær, fargeblyanter, linjal og høykvalitets skrivebøker i nabolagene og på en gratis baseball sommercamp. Barna og deres foreldre var veldig stolte og takknemlige – og vi vil fortsette og utvide dette programmet neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *