Fjerning av en sjette finger

Møt min gode venn Pinguilo. Han er en fire år gammel, veldig sjarmerende gutt fra Haiti som bor med et nesten utallige antall familiemedlemmer i et skur. Vi møtte ham første gang da han var nyfødt og har møtt ham hvert år siden. Han er en av mange søsken, og Pinguilo er ofte ute sent på gatene og leter etter noe å spise.

Familien spiser nesten bare ris og han er underernæret med stor mage. Samtidig har han et vakkert smil og sjarmerer alle på sin vei. Han har en sjette finger på den ene siden og de andre barna har plaget ham for dette.

Med foreldrenes tillatelse fjernet jeg Pinguilos ekstrafinger i sommer. Han syntes det var veldig skummelt, men han var veldig tøff. Etterpå fikk han to spinnere av Marcus og en iskald coca cola. Vi leverte også 600 norske kroner i butikken, slik at Pinguilo og hele hans familie kan spise mer variert mat de neste ukene mens såret heler.

I dag har våre partnere i La Cienega sendt oss et bilde av Pingilo – han er veldig stolt av resultatet! Og vi gleder oss til å møte ham igjen snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *