Vi bygger og restaurerer 3 (!) hus

I dag har vi fått overrekke helt fantastiske nyheter på grunn av dere!

Vi besøkte Angel Luis – gutten som er helt alene etter moren døde – og fiskerfamilien med to barn på 2 og 4 år som bor i et hus som konstant er fullt av vann – for å fortelle de at vi med hjelp fra våre norske givere, skal bygge nye hus til de begge to!!

Det blir små hus, men med en god kvalitet som klarer høststormene her nede. De får høy grunnmur, malte trehus med vinduer og solide blikktak. De får gulv, elektrisitet og innedo. Vi betaler materialene og håndverkerne – og våre samarbeidspartnere her nede kontrollerer hele prosessen. Selv må de bidra med eventuelle ledige hender de har av venner og familie som ikke er i arbeid. Totalt vil det koste 43000 norske kr pr hus. For de her nede er dette en formue og noe de aldri hadde håp om å kunne klare på egen hånd. De smilte hele tiden og takket igjen og igjen og igjen og igjen.

Så gikk vi videre til Kathrin – 17 åringen som bor i et hus med sine to små babyer uten gulv og med et usikret, farlig elektrisk system – for å fortelle at vi skal restaurere huset deres for 20000 kr. Vi hadde også med medisiner til barnet hennes og sjekket at det var gått fint med henne etter p-staven hun fikk på torsdag. Hun er så uendelig takknemlig for alt.

Å få lov til å gi så gode nyheter til et menneske som har opplevd så mye vondt i sitt liv – gjør virkelig noe med oss ♡♡♡

Tusen tusen tusen takk for at dere gjør dette mulig!

Vi har nå:
– Nesten 100 jenter i prevensjonsprogrammet
– 17 kronisk syke voksne og barn som får medisin på årsbasis
– 120 barn har fått skoleutstyr
– Og nå bygger vi og restaurerer tre hus (!) til mennesker som virkelig trenger det

Alt dette er takket være dere – vi er helt overveldet over hva vi har får til sammen!

Vi gleder oss til fortsettelsen og håper dere fortsatt vil dele innleggene og gi støtte til programmene våre! Vipps til 90205152 eller bli fadder ved å overføre 80 kr i måneden til 1503 96 51510. Man kan også bruke pay pal til donation@sofiaprogram.com.
Vi har ingen administrasjonskostnader, alt går uavkortet til de som trenger det ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *