De første husene er ferdige

Vi er tilbake i nydelige Caberete som er fylt opp med glade surfeturister. Men som så mange nydelige steder i verden, skjuler det seg mye fattigdom som turistene ikke får se. Etter vi møtte denne fattigdommen for første gang for snart ti år siden, har vår bittelille hjelpeorganisasjon kommet på plass. Og i dag har vi besøkt de tre første familiene som Sofiaprogrammet har bygget hus til!! Det er fantastisk rørende å se hva vi – med deres hjelp – har fått til 😊

Husker dere fiskerfamilien som hadde huset fylt med vann? For 43000 norske kroner har de nå fått hus med to soverom, stue, kjøkken og bad. Det er lagt høyt gulv og solid mur. De har også fått elektrisitet i huset. Familien er ubeskrivelig takknemlige ♡

Det er også Louis, gutten som aldri har kjent sin far og mistet sin mor grunnet AIDS når han var 14 år. Han har hatt mer sorg enn mange opplever gjennom et helt liv. Han bodde i et hus hvor vannet lakk gjennom taket og han sov under plastikk. Nå har han et flott hus og sender oss takkemeldinger hver eneste dag.

Siste familie er en far og to sønner på 12 og 18 år. Faren ble alvorlig skadet i en mopedulykke for flere år siden og har ikke kunnet jobbe etter dette. Gulvet i hans hus var under gatenivå og regnet rant rett inn. Nå er vi godt igang med hans nye hus og det står ferdig om to uker.

Og husker dere Katherine og de små guttene hennes? De har også fått pusset opp huset, fått lagt gulv og elektrisitet. Med forbedret standard er ikke lengre guttene hennes plaget med loppebitt og hun er uendelig takknemlig.

I morgen skal vi finne nye prosjekter og besøke flere familier som trenger vår hjelp. Veldig takknemlig om dere vil like eller dele😊 Og om dere vil være med å støtte et hus her nede, må dere gjerne vippse til 90205152 eller til 131609. Alle bidrag betyr masse – her rekker pengene langt ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *