Noen av historiene i Sofiaprogrammet

Idag har vi besøkt O. Gutten som er blitt hjerneskadet grunnet ubehandlede epilepsianfall som barn. Han hadde fire anfall om dagen når vi inkluderte han i programmet sist sommer og han har hatt god effekt av medisinene vi ga han da. Han har langt færre anfall nå, men han har fremdeles anfall flere ganger i uken, så denne gangen har vi også med en veldig god (og dessverre også dyr) medisin fra Norge som en av våre fantastiske faddere har sponset. Vi håper at dette vil gjøre at han sjeldent opplever anfall. Moren er ubeskrivelig takknemlig.

Vi har også tatt inn to små gutter og en jente med epilepsi. Foreldrene har ikke råd til originalmedisin og mye av kopipreparatene her nede, er helt uten virkning. I februar hadde vi med medisin til alle kronikerne i programmet fra sykehusapoteket i Kristiansand og vi er er så glade for å se hvilken effekt det har for disse familiene, inkludert disse fine, små guttene som hadde så altfor mange anfall uten vår hjelp.

Husker dere mannen som har mistet nesten alt syn til diabetes og bor i et lite skur? Vi gir han insulin og har kjøpt briller til han. Vi besøkte han idag og han hadde skyhøyt blodtrykk. Viser seg at han ikke har tatt sine blodtrykksmedisiner siste måneden da han ikke har hatt råd til disse. Med deres hjelp, får han nå også disse medisinene. Han er så takknemlig for dette og for at han får lov til å leve uten bekymringene han alltid hadde før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *