Sofiaprogrammet bygger 3 nye hus

Takket være våre fantastiske faddere, store og små enkeltbidrag og ikke minst takket være to helt spesielle familier – bygger Sofiaprogrammet nå tre nye hus!

Det første huset vi starter på nå er til en nydelig familie på snart 6. Mor har ikke jobb, er ikke utdannet og har vært hjemme siden hun giftet seg og fikk barn i tidlig tenår. Mannen er mopedsjåfør for turister. De har to nydelige gutt på 12 og 8, en fin jente på 6 år og mor er nå 4 måneder på vei med et nytt barn. Siden påske har det vært lavsesong her nede og faren har ikke fått kjørt så mange turer som han trenger for å brødfø familien. De bor i et lite hus og det er forferdelige forhold inne i huset for familien.

I Kristiansand bor det en annen familie med tre barn. De bor under helt andre forhold og har ønsket å bidra til at en familie her i dette fattige nabolaget får et bedre liv. Så i går besøkte vi denne skjønne moren og hennes barn og fortalte om familien i Norge som gjør at de nå får et nytt hus. De er så uendelig, uendelig takknemlige ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *