Fattige barn får gratis skoleutstyr

Takket være at dere hjemme deler og gir bidrag, har 50 av de fattigste barna her nede nå fått skoleutstyr av Sofiaprogrammet😊😊😊

Vi har kjøpt inn sekker med god kvalitet og fylt de med bøker og skrivesaker. Våre samarbeidspartnere her nede kjenner nabolagene godt og vet hvilke familier som ikke har råd til skoleutstyr. Disse hadde fått billett på forkant og i går kom de for å hente sekkene. Det var helt rørende å se hvor glade barna og foreldrene deres ble.

Eivind holder også på å jobbe med et utdannelsesprogram her nede som kan hjelpe ungdom inn i arbeidslivet. Vi gleder oss til å fortelle dere mer etterhvert!

Fantastisk at dere fortsetter å like og dele. Vi setter uendelig stor pris på alle små og store bidrag – dette arbeidet hadde ikke vært mulig uten dere 🙏🏻🙏🏻 Vipps til 90205152 eller 131609. Overfør enkeltbeløp eller 80 kr månedlig til 15039651510. Du kan også bruke Pay pal til donation@sofiaprogram.com. Tusen, tusen hjertelig takk❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *