Vi bygger Sofiaprogrammets sjette hus

✨ Sofiaprogrammet har nå bygget seks hus✨

Tropisk regn går hardt utover familiene som bor i skur her nede. Skurene er i skrekkelig stand i seg selv og når huset hver natt fylles opp av vann – medfører det boforhold som er vanskelige for oss å se for oss. For 45000 norske kroner bygger vi hus til de som trenger det mest med solid grunnmur, tett tak, elektrisitet, to soverom, kjøkken/stue og bad med dusj og toalett.

I sommer besøkte vi tre familier som bodde under svært kummerlige forhold og hadde hver sin historie. M er en ung kvinne som i sommer var gravid med sitt fjerde barn. Mannen har mistet jobben og de hadde store utfordringer med å brødfø sine barn. Ved hjelp av en familie i Kristiansand har M og hennes familie fått et nytt hus, mat på bordet frem til mannen fikk ny jobb og gratis prevensjon. Hun gråt av glede sammen med sitt nye lille barn når vi besøkte henne. Det gjør stort inntrykk på oss.

J er tre år og en veldig kul liten skøyer. Hun bor sammen med sin unge mor og de bodde i et fullstendig falleferdig skur tidligere. En annen snill familie i Norge, har donert penger slik at J og hennes mamma nå har fått et hus som holder regnet ute. De er uendelig takknemlige. Samtidig har de kun en eneste plastikkstol i huset, så imorgen skal vi reise til en møbelbutikk og finne litt møbler til de.

Den siste familien har en syk sønn og faren har jobbet hele guttens liv for å dekke hans sykehusregninger. De er uendelig takknemlige for sitt tørre hus og hadde laget et flott blomsterbed utenfor huset til vi skulle komme. Tårene står i øynene på de når vi kommer og det gjør stort inntrykk på både store og små her.

Igjen, tusen takk for små og store bidrag🙏🏻💛 Her nede kommer vi uendelig langt med pengene fra dere. Vipps til 90205152, eller velg betalt til 131609 på Vipps om flere vil og kan være med å hjelpe disse menneskene som har det så veldig annerledes enn vi har i Norge. En kan også bruke donation@sofiaprogram.com på Paypal🙏🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *