Ny prevensjonsklinikk

Tilbake i Cabarete – til sol, surf og vakre strender. Men også til et land hvor det er helt vanlig å få barn når man bare er et barn selv…

I går holdt vi ny prevensjonsklinikk med Sofiaprogrammet. Det kom mange jenter for å lære om prevensjon og hvorfor skolegang er det viktigste i livet når man er tenåring. Dersom jentene her går på skole i stedet for å få barn som 14-åringer, vil hele samfunnet kunne komme ut av fattigdom. Vi har nå over 250 jenter i programmet vårt – de kan velge mellom p-piller, p-sprøyte eller p-stav – og i dag fikk 20 nye jenter fikk p-stav! Det gir dem tre år med sikker prevensjon i en utrolig viktig tid i livet og vi er så glade for at jentene kommer hit!

Tusen takk til dere for at dere støtter oss, deler og liker! Om du vil være med å gi prevensjon til en ung jente her nede, kan du vippse meg på 90205152 eller Sofiaprogrammet på 131609. Pengene går 100% til prosjektet vårt – vi har ingen administrasjonskostnader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *