En alenemor og hennes sønn

Denne lille familien har en sterk historie bak seg. Mor er på min alder og har opplevd mye vondt i sitt liv. Hun ble mor for første gang i svært ung alder. Og i 2012 fikk hun to tvillinggutter. En døde rett etter fødselen, den andre lever, men er sterkt handikappet. Hun vet ikke hva han feiler, han kan ikke gå og har ikke språk. Men han forstår tydelig mye av det vi sier til han. Hun sitter med gutten på fanget hele dagen og passer på han. Når vi tok de inn i Sofiaprogrammet for 1 år siden, hadde han flere epilepsianfall ukentlig. Nå får han medisin fra Norge og har ikke hatt anfall på mange måneder. Han har heller ikke sovet noe særlig godt tidligere, men etter råd fra barnelege hjemme, tok vi nå med melatonintabletter fra Norge og den siste uken har han sovet godt fra 19-06 hver dag. Det gir henne en helt annen mulighet til å hente seg inn. Ikke minst har de fått et hus fra en norsk familie – huset er tett og med innendørs bad som de ikke hadde før. Hun er ubeskrivelig takknemlig og har tårer i øynene hver gang vi møter henne😊

Denne kvinnen og hennes lille gutt har enda et tøft liv foran seg, men mye er bedre, takket være dere som er med og støtter oss i Sofiaprogrammet. Det er helt fantastisk å få lov til å være med å endre liv på denne måten ❤️

Om flere vil støtte, er min Vipps 90205152 – eller bruk Vipps og velg betal til Sofiaprogrammet på 131609. Alt går uavkortet til sånne som denne lille familien🙏🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *