75 (!) barn får skoleutstyr

I morgen er det mange spente barn som begynner på skolen – både her i Norge og andre steder i verden. På den dominikanske republikk er det imorgen 75 (!) barn som går til skolen med nytt skoleutstyr fra Sofiaprogrammet ❤️ Noen begynner i første, andre på senere barnetrinn og noen går på ungdomsskolen. Felles for de er at de aldri har hatt en ordentlig sekk på ryggen før – og de er naturlig nok veldig stolte 😊

Offentlig skoler er gratis her og staten deler ut uniformer. Det er kjempebra for det gir alle mulighet til å gå på skolen! Men de fattige barna har verken sekk, skriveutstyr eller bøker de kan ha med hjem – kun det de får låne på skolen. Det var derfor fantastisk fint å få se hvor glade barna ble når de fikk sin helt egen sekk med utstyr i denne sommeren.
Barna fikk også rene sokker som Sofiaprogrammet har fått via The Sock-it-to-Em Sock Campaign. Det er obligatorisk å ha sko med sokker i på skolen – og det er vanskelig for mange av familiene å få til.

Uten hjelpen fra dere – hadde vi aldri kunne hjelpe disse barna som går stolte på skolen imorgen. Tusen, tusen hjertelig takk ❤️

Og neste år vil Beckmann Norway være med å bidra med skolesekker🙏🏻 Å få denne kvaliteten på utstyret, vil være helt fantastisk for barna vi hjelper. Da vil sekkene vare i mange, mange år.

Om flere vil være med å støtte oss, er sofiaprogrammets Vipps 131609 og vårt kontonummer 15039651510. Vi har ingen administrasjonsutgifter og alt går direkte til programmet 🙏🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *